Speels werken aan je vitaliteit

De BOOSTBOX prikkelt je op een plezierige manier en geeft je nieuwe inzichten en stof tot nadenken. Op een speelse manier werk je aan je vitaliteit. Door gebruik van foto’s ontstaat er beeldassociatie. Je maakt makkelijker het onbewuste bewust. Werken met foto's is verfrissend en inspirerend. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Je koppelt onbewust je eigen herinneringen en ideeën aan de beelden, de vragen en inzichten.  

Dagelijks ervaar ik tijdens mijn coaching sessies hoe effectief deze laagdrempelige tool is voor mensen. En wat voor verrassende inzichten en hoeveel energie dit kleine doosje te weeg brengt. De BOOSTBOX® ondersteunt je bij het continu onderhoud van de vitaliteit van jezelf en je medewerkers door het vergroten van het zelfbewustzijn.

Professionals kiezen voor BOOSTBOX
Steeds vaker kiezen coaches, trainers, managers, therapeuten en hulpverleners er voor om het kleine doosje vol energie, de BOOSTBOX®, te gebruiken in hun dagelijks werk als hulpmiddel bij coachings- en ontwikkelgesprekken, teammeetings en tijdens vergaderingen. 

De BOOSTBOX bestaat uit 70 fotokaarten met boodschappen, vragen, opdrachten en challenges, die je prikkelen, inzicht en energie geven. De BOOSTBOX® vergroot je innerlijke kracht en je zelfbewustzijn. De BOOSTBOX® helpt je om "happy" in het leven te staan. 

Cadeautip: inspirerend Sinterklaas of kerstgeschenk voor je medewerkers of je relaties!
Dit doosje vol energie is een leerzaam en waardevol cadeautje voor je medewerkers op gebied van hun duurzame inzetbaarheid. Prijs per stuk € 25,00 excl. btw. (Staffelkorting bij grotere afname). Voor offerte aanvraag klik hier.

#boostbox #kaartinspiratiespel #coaching #coachingstool  #duurzameinzetbaarheid #vitaliteit #loopbaanontwikkeling #persoonlijkeontwikkeling #teamontwikkeling #energyboost #morebubbles





Overige artikelen in deze categorie die u aan kunnen spreken:

Speels werken aan je vitaliteit

De BOOSTBOX prikkelt je op een plezierige manier en geeft je nieuwe inzichten en stof tot nadenken. Op een speelse manier werk je aan je vitaliteit. D
Lees artikel >
share:

De BOOSTBOX®

Klik hier voor nieuwsb
Lees artikel >
share: