Workshop
Expedition Jij-in-beeld



Eén beeld zegt meer dan duizend woorden
Beelden zijn een ijzersterk middel voor reflectie en communicatie. Werken met visuals is verfrissend en inspirerend. Het zorgt vaak voor verrassingseffect. Het is een zeer efficiënte en effectieve manier om snel tot resultaten te komen.

De Magie van Moodboards

Ontwerpers, stijladviseurs en visagisten werken met moodboards. Zo bepalen ze collecties, stijlen en trends voor het komende seizoen. Een moodboard kan je ook inzicht geven in jezelf en welke kant je op wilt. Over je ideale baan, dat droomhuis of die reis rond de wereld. Een moodboard is een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf. Moodboards zijn hot. Geen wonder. Het is leuk om ze te maken én het geeft meteen resultaat! Tijdens deze workshop ga jij een paar persoonlijke moodboards maken, die we in een reading met elkaar bespreken.

Beeld van herkenning
De BOOSTBOX®, het inspiratie fotokaartspel geeft je op een plezierige manier helderheid en stof tot nadenken. Het vergroot je innerlijke kracht en je zelfbewustzijn. Op elke kaart is een foto met een ‘knipoog’ naar de vraag of boodschap gebruikt. Je koppelt onbewust je eigen herinneringen en ideeën aan de beelden, de vragen en inzichten.
Je maakt zo makkelijker het onbewuste bewust. 

Expedition Jij-in-Beeld
Iedereen is uniek en heeft iets eigens toe te voegen. Wat is jouw verhaal? Waarmee wil jij het verschil maken? Tijdens deze creatieve dagworkshop leer je om op een andere manier naar jezelf te kijken door gebruik van beelden. Inspiratie op doen tijdens een dag vol met allerlei creatieve werkvormen zoals moodboards maken én met het fotokaartspel BOOSTBOX met jezelf aan de slag gaan. Het bubbelt van binnen naar buiten. 

Dagprogramma Expeditie Jij-in-beeld op 27 oktober 2017

vanaf 09.30 uur                              Ontvangst koffie met gebak
10.00 uur - 12.00 uur                      Workshop 1ste gedeelte
12.00 uur - 13.30 uur                      Lunch
13.30 uur - 16.00 uur                      Workshop 2de gedeelte                  
16.00 uur  -16.30 uur                      Afsluiting

Prijs : € 99,00 excl. btw
Dagworkshop inclusief lunch en je persoonlijke BOOSTBOX om mee naar huis te nemen.

"Zie niet wat je denkt te zien, maar zie wat er is!"

#inzichtinjezelf #persoonlijkeontwikkeling #energyboost #werkgeluk #werkplezier #morebubbles








Overige artikelen in deze categorie die u aan kunnen spreken:

High Tea(m) Boost Workshop
.

Een gezellige en ontspannen teambuilding? Anders dan anders? Het nuttige en het aangename met elkaar verenigen? Het nieuwe jaar fris en fruitig van start g
Lees artikel >
share:

Workshop
Expedition Jij-in-beeld



Eén beeld zegt meer dan duizend woorden
Beelden zijn een ijzersterk middel voor reflectie en communicatie. Werken met visuals is verf
Lees artikel >
share:

Wie gun jij een gratis VIPBOOST op het water?

Het is vandaag Secretaressedag. Het moment van het jaar om je secretaresse te verwennen met een mooie bos bloemen, bonbons of iets anders. Ik organiseer op vrij
Lees artikel >
share: