Vaarcoaching

Coaching op het water

Prijs via offerte

Hou jij van de vrijheid op het water? En de beleving van het varen? Varen op het water is een metafoor voor je eigen leven of organisatie. Het geluid van de kabbelende golven van het water werkt zeer rustgevend. Alle stress waait letterlijk uit je hoofd.  

Individueel coachingsgesprek in de Biesbosch

Een prachtige ervaring waardoor je even de gejaagdheid en de drukte van alledag vergeet. Welke koers ga je varen? Hoe ga je om met tegenwind? Door letterlijk weg te varen, neem je afstand en zie je de zaken in een ander daglicht. Je staat meer open voor nieuwe inzichten en ervaringen. Het is geweldig leuk om te doen en het levert verrassende resultaten op.

Reflectie door rust en ruimte

Op het water ben je even onbereikbaar voor de rest van de wereld. Ver van zakelijke vraagstukken, agenda’s en huiselijke perikelen. Door de mooie rustige omgeving krijgen gedachtes de ruimte. De natuur inspireert tot nieuwe inzichten. Zo werkt het ook met je gedachten. Als coach loods ik je door je gedachten. Welke koers past bij je en hoe kun je je innerlijke kompas hierop afstemmen? Gedragen door het water, kan je aandacht volledig uitgaan naar wat je onderhuids bezighoudt. Interesse gewekt? Ervaar het zelf tijdens een individuele coaching sessie op onze boot “More Bubbles”. >video aan boord van More Bubbles

Teambuilding op het water

Prijs via offerte

Buiten de werkomgeving op een andere, luchtige manier met elkaar verbinden. Verdieping in elkaar. Samen tijdens het varen het gevoel van vrijheid beleven en je hoofd leegmaken. Wij zorgen voor tools voor inspirerende gesprekken, mindfulness en creativiteit op deze dag. Als team ervaar je tijdens de vaartocht een energy boost, zodat je allemaal weer volledig opgeladen, met nieuwe inzichten en teamspirit van boord gaat.

VIP BOOST op het water

vanaf € 400,00 excl. btw

Gun jezelf deze VIP verwendag op het water in het prachtige natuurpark “de Biesbosch”. Tijdens het varen het gevoel van vrijheid ervaren en je hoofd leegmaken. Wij zorgen dat je door inspirerende gesprekken, mindfulness en creativiteit op deze dag een energy boost ervaart, zodat je weer volledig opgeladen en met nieuwe inzichten van boord gaat. Onderweg word je culinair verwend met een heerlijke lunch en bubbles & bites. Ideaal voor teams of als exclusief klantevent. Individuele deelname is mogelijk op data open inschrijving. Max. 6/7 deelnemers. 

Kostenindicatie

  • Vaartocht minimaal 3 uur vanaf € 400,00 
  • Verlenging vaartocht €100,00 per extra uur
  • Teamcoaching toeslag €100 per uur

Inhoud

  • Genieten in het nu
  • Netwerk- of inspiratiespel (optioneel)
  • Coaching & inspiratiegesprek (optioneel)

Wat levert het me op?

  • Aandacht voor jezelf
  • Energyboost
  • Nieuwe inzichten en inspiratie voor je werk of business