Wij brengen de juiste mensen bij elkaar

Wij helpen mensen bij hun zoektocht naar werkgeluk en de juiste of nieuwe werkplek. We streven daarbij naar duurzame inzetbaarheid. 

Kernwaarden

  • Bruisen - energie, bubbels in je buik
  • Blij - (werk)plezier en gelukkig zijn
  • Bevlogen - passie, flow en het stapje extra
  • Bewustwording - inzicht in jezelf en je omgeving, helderheid
  • Beleving - genieten van het leven in het hier en nu 

Wie is Gerry Welten?

De drijvende kracht achter More Bubbles. Ik ben een enthousiast mensenmens en ik hou van gezelligheid. Ik vind het leuk om mensen beter met zichzelf of met elkaar te verbinden. Mijn glas is altijd halfvol. Verder ben ik reislustig en stap ik graag in een nieuw avontuur. Alles wat ik doe, doe ik met passie. Ik ben een fervent liefhebber van mousserende wijnen. Je maakt me heel gelukkig met een glas goede champagne. Mijn grote passie is onze snelle motorboot “More Bubbles”. Als ik op het water ben, levert mij dit direct een energyboost op. Ik hou van de rust, de natuur en het gevoel van vrijheid op het water. Het begint dan vanzelf weer te bruisen en vaak doe ik nieuwe inspiratie op. Vandaar dat ik ook coach op het water. Ik heb ruim 25 jaar werkervaring als manager bij verschillende grote bedrijven zoals Rabobank, Oad Reizen en USG People, waarvan de laatste 10 jaar in de arbeidsbemiddeling. Regelmatige reflectie, mijn nieuwsgierigheid en een open mind hebben me geholpen in mijn ontwikkeling als coachend en verbindend manager. Mijn levensmotto is "Geniet van het leven, want het duurt maar even". 

Mijn dromen en ambities

Het is mijn ambitie om dé specialist in bruisende mensen te zijn door mensen te helpen bij hun zoektocht naar werkgeluk en de juiste of nieuwe werkplek. Ik help mensen om werk te maken van hun dromen en ambities door hun zelfbewustzijn te vergroten. Daardoor verbetert de verbinding met zichzelf en met anderen. Verder help ik bij het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Ik streef naar duurzame inzetbaarheid van mensen door de juiste mens op de juiste plek te zetten. Ik droom ervan mijn bedrijf verder uit te bouwen tot een gerenommeerde businesspartner in werkgeluk in de breedste zin van het woord. 

Wat kan ik voor je doen?

Vind je dat er iets moet veranderen in je werk maar heb je geen idee waar te beginnen? Ik help je om helderheid te creëren en nieuwe oplossingen te zien. Individueel in je loopbaan of in je rol als manager. Hulp nodig bij werving en selectie van personeel? Of heb je interesse in een nieuwe job? Ik help je met mijn expertise graag verder. Vrijblijvend je cv doorsturen of jouw vacature uit te zetten? Klik hier

Waar?

De coachingsgesprekken vinden plaats buiten de reguliere werkomgeving op een veilige en geborgen plek bij voorkeur in huiselijke sfeer of op onze boot “More Bubbles”. Het beoogde effect hiervan is dat men zich makkelijker kwetsbaar durft op te stellen.