Futureproof gelukkig werken?

Bruis jij nog steeds op je werk? Door de Corona crisis is alles anders geworden, ook op je werk. En dat zal voorlopig wel zo blijven.

Heb jij moeite met de nieuwe situatie of vrees je voor ontslag? Ben je op zoek naar hulp om weer te bruisen op je werk? Of misschien wel op een nieuwe werkplek? Neem vrijblijvend contact met me op.

Met bruisende groet,

Gerry Welten
Coach & Recruitment consultant
22-5-2020

gelukkigwerken werkgeluk specialistinbruisendemensen bruisenopjewerk loopbaanadvies loopbaanbegeleiding energyboost persoonlijkeontwikkeling outplacement recruitment newjob nieuwebaan morebubbles
Lees artikel >
share:

Bruisend talent gezocht!

Hoe gelukkig ben jij op je werk?                                                             
Maak werk van jouw dromen. More Bubbles ondersteunt je bij jouw zoektocht naar de juiste werkplek. Wij helpen je te bruisen door je te matchen met een bedrijf dat bij je past. 

Authentiek en jezelf kunnen zijn op je werk zijn belangrijke factoren voor jouw werkgeluk! Wanneer je plezier en voldoening hebt van je werk bij een bedrijf waarvan de cultuur aansluit bij jouw normen en waarden ben je voor de lange termijn gelukkig en succesvol binnen een organisatie. Dán zit je op de juiste plek en bruist het vanzelf bij je.

Bruisen door nieuwe uitdaging?
Klaar voor een vervolgstap in jouw loopbaan? Schrijf je geheel vrijblijvend direct bij ons in. KLIK HIER voor de link naar open sollicitatie of bel 06-42024027 voor een vrijblijvende telefonische kennismaking.

Met bruisende groet,

Gerry Welten
Lees artikel >
share:

Bruisend talent voor Procestechniek

Op zoek naar bruisend talent voor Procestechniek?


Machine operator uit Tilburg - per direct beschikbaar
Met zijn ruime ervaring in verschillende productielijnen is hij van grote waarde als procesoperator. Deze kandidaat heeft ervaring met 5S en werken met veiligheid. Volgens eigen zeggen doet hij met zijn ruime praktijkervaring niet onder voor zijn collega’s met een VAPRO opleiding. Hij laat in de praktijk graag zien wat hij in zijn mars heeft. Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen.

Procesoperator uit Oosterhout - 1 maand opzegtermijn 
Hij is de stille kracht in een team en beschikt over hands-on-mentaliteit. Je kan van hem op aan en doet wat er van hem verwacht wordt. Het geeft hem een fijn gevoel als de afgesproken hoeveelheden worden behaald. Deze kandidaat beschikt over VAPRO A en B. Interesse gewekt? Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen. 

Operator/technische dienst uit Papendrecht - 1 maand opzegtermijn
De kandidaat voelt zich snel verantwoordelijk voor de werkzaamheden die hij moet doen. Hij brengt veel werkervaring mee en heeft veel technische kennis. Hij heeft in de metaal met grote machines gewerkt. Hij zoekt uitdaging en afwisseling in zijn werk en wil graag nieuwe dingen leren. Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen. 

Procesoperator uit Gorinchem - 2 maanden opzegtermijn
Deze VAPRO-A kandidaat denkt graag mee om dingen te verbeteren in het productieproces. Deze kandidaat vindt het leuk nieuwe dingen te leren en voor hem nieuwe machines en een ander type bedrijf te leren kennen. Hij brengt veel ervaring en technische kennis mee. Hij hanteert een andere denkwijze dan de meeste mensen en in de praktijk betekent dit dat daardoor vaak andere pijnpunten naar voren komen. Verder is het een prettige collega om mee samen te werken en waar je van op aan kan. Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen. 

Bent u op zoek naar bruisend talent voor een andere functie binnen uw bedrijf? Schakel onze hulp in bij uw zoektocht naar nieuw personeel! Wij maken voor u de beste match en zorgen voor de juiste mens op de juiste plek.

Met een bruisende groet,

More Bubbles Recruitment
Gerry Welten
24-4-2019

#bruisendtalent #recruitment #vacature #wervingenselectie #procestechniek #operators #procesoperator #VAPRO #juistemensopjuisteplek #duurzaamheid #duurzameinzetbaarheid #morebubbles #morebubblesrecruitment #passievoorjewerk
Lees artikel >
share:

Supply Chain medewerkers - kandidatenaanbod

Op zoek naar bruisend talent voor Supply Chain of Logistieke afdeling?


HBO-kandidaat (man) uit Ridderkerk - per direct beschikbaar
Deze kandidaat is een echte teamplayer. Hij is enthousiast en vindt het belangrijk om een onderdeel van een team te zijn dat samenwerkt voor het gezamenlijk resultaat. Hij beschikt over een hands-on-mentaliteit en is een doorzetter. Verder is hij communicatief vaardig en heeft een klantgerichte instelling. Hij heeft 8 jaar werkervaring in het gehele logistieke proces met inkoop als zijn specialisme. Hij is op zoek naar een uitdagende functie in de Supply Chain bij een mensgericht bedrijf in de regio waarin hij zijn expertise en ervaring goed kan gebruiken en zich verder kan ontwikkelen door te leren van zijn collega's. Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen.

MBO-kandidaat (vrouw) uit Rotterdam - 1 maand opzegtermijn
Deze kandidaat is een zeer gedreven en toegewijde teamplayer en een echte doener. Zij is een pittige tante die haar mannetje wel staat. Ze schakelt snel en is zeer resultaat- en prestatiegericht in haar werk. Verder werkt zij zeer nauwkeurig en is goed georganiseerd. Deze kandidaat brengt veel logistieke ervaring mee, opgedaan bij verschillende bedrijven. Zij heeft veel kennis en 9 jaar werkervaring met alle aspecten van transport, voorraadbeheer en orderverwerking. Interesse gewekt? Klik hier om haar uitgebreid profiel op te vragen. 

Bent u op zoek naar bruisend talent voor een andere functie binnen uw bedrijf? Schakel onze hulp in bij uw zoektocht naar nieuw personeel! Wij maken voor u de beste match en zorgen voor de juiste mens op de juiste plek.


Met een bruisende groet,

More Bubbles Recruitment

Gerry Welten
20-02-2019

#bruisendtalent #recruitment #vacature #wervingenselectie #juistemensopjuisteplek #duurzaamheid #duurzameinzetbaarheid #morebubbles #morebubblesrecruitment #passievoorjewerk

Lees artikel >
share:

Hoe een mismatch het hele kantoor beïnvloedde

Het laatste waar je op zit te wachten is dat je vacature wordt ingevuld met een mismatch! Maar hoe wordt je vacature ingevuld met de juiste kandidaat zodat je bedrijfsresultaat verhoogt en je personeelsverloop daalt? Zorg ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt!

Aandacht voor goed kandidatenprofiel  

Het opstellen van een goed kandidatenprofiel qua karakter, persoonskenmerken en de juiste intrinsieke motivatie ondersteunt je bij het invullen van een vacature. Iemand zijn karakter omvat diverse facetten. Zijn (of haar) aard, zijn voorkeuren, zijn manier van handelen en manier van communiceren binnen een team. De randjes schaaf je misschien bij, maar de kern blijft hetzelfde. Mismatches ontstaan vaak niet, omdat het iemand ontbreekt aan hard skills. Het is juist het gedrag of de manier van werken, waardoor iemand wel of niet bij de bedrijfscultuur of in een team past. Uiteindelijk zorgt dat voor ontslag. 

Wat zijn de gevolgen van een mismatch?

Een mismatch heeft vaak desastreuze gevolgen:
  • Een onvoldoende functionerende medewerker veroorzaakt onrust binnen je bedrijf.
  • Er ontstaan irritaties binnen het team.
  • Een moeizame samenwerking en communicatie is vaak het gevolg.
  • Dit gaat ten koste van de motivatie van je team.
  • Een mindere groepsdynamiek zorgt voor meer conflicten.
  • De productiviteit van de medewerkers neemt af.
  • Het ziekteverzuim onder medewerkers neemt toe.
  • Je loopt het risico dat je talentvolle en goede medewerkers vertrekken.
  • Alles bij elkaar is een mismatch van negatieve invloed om je bedrijfsresultaat.
  • En …. wat dacht je van de extra kosten, die je moet maken om opnieuw een nieuwe medewerker te werven en op te leiden.
Is dit alleen maar theorie? Nee hoor! Ik spreek helaas uit eigen ervaring. Onderstaand voorbeeld komt uit de tijd dat ik als vestigingsmanager werkte van een gerenommeerd uitzendbureau.

Een voorbeeld uit mijn dagelijkse praktijk 

Binnen mijn vestiging was dringend behoefte aan uitbreiding van het team. De werkdruk binnen het team was te hoog en een snelle oplossing was zeer gewenst. Er diende zich een kandidaat aan met de juiste kennis, vaardigheden en ervaring. Ze voldeed volledig aan de harde eisen voor de functie van senior intercedent, qua type persoon had ik eigenlijk wel mijn twijfels, maar deze gevoelens heb ik genegeerd. Ik heb er destijds niet voor gekozen om haar een uitgebreid persoonlijk assessment te laten doen. Ze had tenslotte al gewerkt binnen een andere werkmaatschappij binnen de holding. Dus ik heb haar direct aangenomen om snel te kunnen schakelen. Ik had tenslotte mankracht nodig. Dit bleek een hele domme fout! 

In de praktijk werkte het totaal niet. Qua type persoon paste ze niet binnen onze bedrijfscultuur en het team. Haar persoonlijkheid sloot niet aan bij de andere teamleden. Haar kernwaarden kwamen niet overeen met de kernwaarden van het bedrijf. De benodigde kennis en vaardigheden waren zeker aanwezig, maar zij was niet voldoende gemotiveerd om haar steentje bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze vestiging. Haar interesses lagen duidelijk ergens anders. Een matige productiviteit en een negatieve uitstraling tot resultaat. Ook zij voelde zich niet op haar plek binnen het team. Onderling wantrouwen en frustraties binnen het team als gevolg. Haar ziekteverzuim nam toe. Dit had duidelijk zijn weerslag op de sfeer op het kantoor. Gelukkig hebben we in goed overleg het arbeidscontract kunnen ontbinden. 

Deze mismatch bleek achteraf slechts een korte termijn oplossing. In beginsel verlaagde haar komst uiteraard de werkdruk bij de rest van de team, maar voor de lange termijn leverde het aannemen van deze medewerker, alleen maar een ellende op.  Misschien is mijn voorbeeld ook wel herkenbaar voor jou? Kortom: Het leverde mij en mijn team een hoop verspilde tijd, kosten en energie op. 

Direct inzicht door matching assessment

Had ik destijds gekozen om een assessment in te zetten dan was dit een investering geweest die me uiteindelijk veel tijd en ellende bespaard had. Het matching assessment van Energy Drives® biedt je de mogelijkheid om het persoonlijke assessment van kandidaten te vergelijken met de benodigde drijfveren in de functie, je team en/of organisatie. Door matching geeft het assessment inzicht in diverse persoonlijke profielen in verhouding tot functies of teamdoelstellingen. Hierdoor ontstaat snel inzicht in een ‘match’ op drijfverenniveau. Door in een selectieprocedure op basis van drijfveren de juiste persoon aan te nemen, werkt diegene vanuit zijn of haar kracht binnen de gevraagde functie. Dit levert meerwaarde op voor jouw organisatie en zorgt voor snelle en adequate invulling van je vacatures. Hierdoor is het matching assessment zeer waardevol bij loopbaanvraagstukken binnen je organisatie.

Selectie assessment bij sollicitatieprocedure

De geschikte kandidaat al gevonden? Door het persoonlijk assessment als vast onderdeel in de sollicitatieprocedure op te nemen, krijg je een uitgebreider beeld van je potentiële nieuwe medewerker. Het Energy Drives drijfverenonderzoek geeft door inzicht bevestiging zowel aan de organisatie als aan je kandidaat of de functie en de organisatie bij elkaar passen. Verder is dit assessment een uitstekend meetpunt voor het persoonlijk ontwikkelplan van je potentiële medewerker. Het is een mooie basis voor toekomstige functionerings- en beoordelingsgesprekken.>AANVRAAG ASSESSMENT

Ondersteuning nodig bij werving & selectie van personeel?

Kun jij wel hulp gebruiken bij het opstellen van een goed kandidatenprofiel? Een keertje sparren over duurzame inzetbaarheid van personeel, het inzetten van assessments of advies over verbetering van jouw werving & selectie proces? Of heb je de behoefte om direct een vacature uitzetten? Ik kom met alle plezier vrijblijvend bij je langs om over jouw behoefte of vraag te praten. >CONTACT MAKEN

Gerry Welten| Recruitment & Coaching
15-2-2019

#juistemensopjuisteplek #teamsamenstelling #matching #perfectematch #mismatch #recruitment #assessment #persoonlijkassessment #energydrives #drijfverenonderzoek #intrinsiekemotivatie #persoonsanalyse #kandidatenprofiel  #wervingenselectie #duurzameinzetbaarheid #werkgeluk #bruisendemensen #morebubbles #energyboost


Lees artikel >
share:

Horeca accountmanager

Op zoek naar bruisend talent voor verkoop binnen de horeca? Deze salestijger is ondernemend en klantgericht. Hij heeft ruime ervaring in de verkoop binnen de horeca en is HBO geschoold. Hij beschikt over een groot relatienetwerk en heeft een passie voor eten en drinken. Interesse gewekt? Mail info@morebubbles.nl om het volledige profiel van deze kandidaat op te vragen.

Bent u op zoek naar bruisend talent voor een andere functie binnen uw bedrijf? Schakel onze hulp in bij uw zoektocht naar nieuw personeel! Wij maken voor u de beste match en zorgen voor de juiste mens op de juiste plek.

#bruisendtalent #recruitment #vacature #wervingenselectie #juistemensopjuisteplek #duurzaamheid #duurzameinzetbaarheid #morebubbles #morebubblesrecruitment #passievoorjewerk

04-01-2019
Lees artikel >
share: