11-12-2017

High Tea(m) Boost Workshop
.

Een gezellige en ontspannen teambuilding? Anders dan anders? Het nuttige en het aangename met elkaar verenigen? Het nieuwe jaar fris en fruitig van start gaan?  Kies dan voor onze High Tea(m) Boost Workshop. Leer elkaar beter kennen door middel van het BOOSTBOX spel en geniet van een heerlijke high tea en het prachtige uitzicht op rivier de Amer en het Nationaal Park de Biesbosch. Je maakt op een speelse manier anders kennis met jezelf en elkaar met als doel samen te werken aan een 'high potential team'. Meer weten? Vraag een offerte op maat aan voor jouw team. >Contact opnemen

Met een bruisende groet,

Gerry Welten
Werkgelukcoach

#werkgeluk #werkplezier #boost #boostbox #morebubbles #teambuilding #teamcoaching #hightea #biesbosch #teamuitjes


Lees artikel >
share:

27-10-2017

Workshop
Expedition Jij-in-beeldEén beeld zegt meer dan duizend woorden
Beelden zijn een ijzersterk middel voor reflectie en communicatie. Werken met visuals is verfrissend en inspirerend. Het zorgt vaak voor verrassingseffect. Het is een zeer efficiënte en effectieve manier om snel tot resultaten te komen.

De Magie van Moodboards

Ontwerpers, stijladviseurs en visagisten werken met moodboards. Zo bepalen ze collecties, stijlen en trends voor het komende seizoen. Een moodboard kan je ook inzicht geven in jezelf en welke kant je op wilt. Over je ideale baan, dat droomhuis of die reis rond de wereld. Een moodboard is een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf. Moodboards zijn hot. Geen wonder. Het is leuk om ze te maken én het geeft meteen resultaat! Tijdens deze workshop ga jij een paar persoonlijke moodboards maken, die we in een reading met elkaar bespreken.

Beeld van herkenning
De BOOSTBOX®, het inspiratie fotokaartspel geeft je op een plezierige manier helderheid en stof tot nadenken. Het vergroot je innerlijke kracht en je zelfbewustzijn. Op elke kaart is een foto met een ‘knipoog’ naar de vraag of boodschap gebruikt. Je koppelt onbewust je eigen herinneringen en ideeën aan de beelden, de vragen en inzichten.
Je maakt zo makkelijker het onbewuste bewust. 

Expedition Jij-in-Beeld
Iedereen is uniek en heeft iets eigens toe te voegen. Wat is jouw verhaal? Waarmee wil jij het verschil maken? Tijdens deze creatieve dagworkshop leer je om op een andere manier naar jezelf te kijken door gebruik van beelden. Inspiratie op doen tijdens een dag vol met allerlei creatieve werkvormen zoals moodboards maken én met het fotokaartspel BOOSTBOX met jezelf aan de slag gaan. Het bubbelt van binnen naar buiten. 

Dagprogramma Expeditie Jij-in-beeld op 27 oktober 2017

vanaf 09.30 uur                              Ontvangst koffie met gebak
10.00 uur - 12.00 uur                      Workshop 1ste gedeelte
12.00 uur - 13.30 uur                      Lunch
13.30 uur - 16.00 uur                      Workshop 2de gedeelte                  
16.00 uur  -16.30 uur                      Afsluiting

Prijs : € 99,00 excl. btw
Dagworkshop inclusief lunch en je persoonlijke BOOSTBOX om mee naar huis te nemen.

"Zie niet wat je denkt te zien, maar zie wat er is!"

#inzichtinjezelf #persoonlijkeontwikkeling #energyboost #werkgeluk #werkplezier #morebubbles
Lees artikel >
share:

19-5-2017

Wie gun jij een gratis VIPBOOST op het water?

Het is vandaag Secretaressedag. Het moment van het jaar om je secretaresse te verwennen met een mooie bos bloemen, bonbons of iets anders. Ik organiseer op vrijdag 19 mei aanstaande speciaal voor secretaresses de VIP verwendag op het water. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Ik vind dat alle assistants het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Daarom stel ik 1 gratis VIP-plaats aan boord van "More Bubbles" beschikbaar! Waarom verdient jouw secretaresse, collega of misschien wel jijzelf deze VIPBOOST? Reageren op deze speciale Secretaressedag-actie is mogelijk tot 1 mei via LinkedIn of FB. Welkom aan boord op 19 mei aanstaande!

Met een BRUISENDE groet,

Gerry Welten
20 april 2017


Lees artikel >
share:

19-4-2017

BEYOU
1-daags programma

WIl jij werken aan groei in je werk? En het beste uit jezelf én uit anderen halen? Wij inspireren je graag tijdens deze dagworkshop. Eén hele dag volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw talenten en je ambities. Als je werk doet waarin je jouw talenten en kwaliteiten kunt inzetten, ervaar je niet alleen veel plezier en voldoening, maar kun je ook echt waarde toevoegen voor anderen. 

Met alle veranderingen in en om organisaties is het noodzakelijk om je kennis en vaardigheden te versterken. Je zult zien dat het je met een mindset gericht op de ontwikkeling van jouw sterktes en kwaliteiten makkelijker af gaat om mee te kunnen of voorop te lopen in verandering. Als het werk voor jou betekenisvol is, zal je vaker met passie en energie werken. Het is dan bijna vanzelfsprekend dat je jouw talenten en sterktes wilt blijven ontwikkelen.

Je wordt tijdens dit dagprogramma op een creatieve manier geprikkeld naar jezelf te kijken. Je belicht kritisch jouw persoonlijke succesfactoren. Zo vergroot jij jouw arbeidsmobiliteit én je waarde voor jouw huidige werkgever. Soms is het nodig om even pas op de plaats te doen om weer dichterbij jezelf te komen. Met afstand van de dagelijkse werkvloer kritisch naar jezelf te kijken. Deze tijd en ruimte krijg je vandaag. Want ook jij mag er zijn met jouw unieke talent. Jij maakt jezelf met jouw talenten en jouw ambities futureproof!

Investeer in jouw duurzame inzetbaarheid. Gun jezelf een dag vol persoonlijke aandacht voor jouw talentontwikkeling! De workshop "BEYOU" is een kadootje aan jezelf.

Inhoud

 • Inventarisatie persoonlijke factoren die jouw werkgeluk bepalen
 • Werken vanuit innerlijke kracht
 • Kernkwaliteiten
 • Creativiteit en visualitisatie 


Wat levert het me op?

 • Inzicht in jouw talenten en ambities
 • Inzicht hoe je jouw werkgeluk positief kan beïnvloeden
 • Concreet actieplan  


Datum workshop:

Woensdag 19 april 2017

Aantal deelnemers:      Maximaal 12 personen
Duur workshop:           10.00 uur tot 16.00 uur inclusief luxe lunch
Locatie:                        Clubhuis WV de Amer, Jachthaven Biesbosch te Drimmelen


Prijs:                       € 99,00 p.p. excl. btw


BE HAPPY.
BE BRIGHT.
BE YOU.

#energyboost #talentontwikkeling #empowerment #ambitie #persoonlijkleiderschap #werkgeluk #werkplezier #duurzameinzetbaarheid #futureproof

Lees artikel >
share:

13-4-2017

Inspiratieworkshop Boost yourself

Workshop voor werkgeluk, positiviteit en innerlijke kracht. Je krijgt door plezierige energizers en handige tips meer inzicht in jezelf, waardoor je beter in staat bent energie en inspiratie uit jezelf te halen. Deze workshop helpt je jouw werkgeluk verbeteren. 

Inhoud

 • Inventarisatie persoonlijke factoren die jouw werkgeluk bepalen
 • Werken vanuit innerlijke kracht
 • Humor en kracht tijdens het relativeren
 • Plezierige energizers


Wat levert het me op?

 • Inzicht hoe je werkgeluk positief kan beïnvloeden
 • Inzicht in jezelf; dat geeft energie en inspiratie om meer uit jezelf te halen
 • Handige tips voor effectieve communicatie
 • Concreet actieplan  

Datum inspiratieworkshop:    Donderdag 13 april 2017 (open inschrijving)
Aanvangtijd:                           19.00 uur - 21.00 uur.
Deze inspiratieworkshop is eveneens mogelijk op incompany basis. Aanvragen van offerte op maat.

Prijs:                              € 29,00 p.p. excl. btw.

Lees artikel >
share: