Op zoek naar bruisende mensen? 


Door onze jarenlange ervaring op het gebied van werving & selectie zorgt More Bubbles voor de beste match bij vervanging of uitbreiding op je bestaande team. De beste match ontstaat wanneer de zachte waarden van de medewerker perfect passen binnen de cultuur van het bedrijf. 

Wij brengen de juiste mensen bij elkaar

Talent is goed, maar dat je karakter past bij het bedrijf is veel beter! Voor de juiste teamsamenstelling dient er dus niet alleen een match te zijn op papier, maar moet het persoonsprofiel en de intrinsieke motivatie aansluiten bij de rest van het team en passen bij de aard van het bedrijf. Pas dan is "gelukkig werken" voor de lange termijn gegarandeerd.

Stel het beste team samen

Geen team kan zonder een mix van talenten. Diversiteit is een must als je wilt groeien en successen wilt behalen. De kunst is een team samen te stellen zónder zwakste schakel. 

Recruitmentstress?

Wij zijn je recruitment business partner met als doel je recruitment beter, effectiever en betaalbaar te maken. Wij adviseren je bij je zoektocht naar de juiste kandidaat, zodat je jezelf niet alleen blind staart op het schaap met de vijf poten. De arbeidsmarkt is nu omgedraaid. Kandidaten strijden niet meer om een baan, het zijn de bedrijven die strijden om het talent. More Bubbles werkt bij werving & selectie trajecten met een bemiddelingsfee op basis van no cure-no pay. Maar het is ook mogelijk om een kandidaat eerst op detachering/uitzendbasis te laten starten, voordat je hem een vaste baan aanbiedt. De keuze is aan jou. Direct een vacature bij ons uitzetten? Klik hier 

Hoe maken wij het verschil?

  • Op zoek naar passie en intrinsieke motivatie 
  • Drijfveren als verbinding tussen mensen
  • Wij kennen onze kandidaten persoonlijk (face-to-face of via videogesprek)
  • Partner die fungeert als verlengstuk van je organisatie
  • Jarenlang ervaring als succesvol matchmaker
  • Referentiecheck