Bruisend talent voor Procestechniek

Op zoek naar bruisend talent voor Procestechniek?


Machine operator uit Tilburg - per direct beschikbaar
Met zijn ruime ervaring in verschillende productielijnen is hij van grote waarde als procesoperator. Deze kandidaat heeft ervaring met 5S en werken met veiligheid. Volgens eigen zeggen doet hij met zijn ruime praktijkervaring niet onder voor zijn collega’s met een VAPRO opleiding. Hij laat in de praktijk graag zien wat hij in zijn mars heeft. Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen.

Procesoperator uit Oosterhout - 1 maand opzegtermijn 
Hij is de stille kracht in een team en beschikt over hands-on-mentaliteit. Je kan van hem op aan en doet wat er van hem verwacht wordt. Het geeft hem een fijn gevoel als de afgesproken hoeveelheden worden behaald. Deze kandidaat beschikt over VAPRO A en B. Interesse gewekt? Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen. 

Operator/technische dienst uit Papendrecht - 1 maand opzegtermijn
De kandidaat voelt zich snel verantwoordelijk voor de werkzaamheden die hij moet doen. Hij brengt veel werkervaring mee en heeft veel technische kennis. Hij heeft in de metaal met grote machines gewerkt. Hij zoekt uitdaging en afwisseling in zijn werk en wil graag nieuwe dingen leren. Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen. 

Procesoperator uit Gorinchem - 2 maanden opzegtermijn
Deze VAPRO-A kandidaat denkt graag mee om dingen te verbeteren in het productieproces. Deze kandidaat vindt het leuk nieuwe dingen te leren en voor hem nieuwe machines en een ander type bedrijf te leren kennen. Hij brengt veel ervaring en technische kennis mee. Hij hanteert een andere denkwijze dan de meeste mensen en in de praktijk betekent dit dat daardoor vaak andere pijnpunten naar voren komen. Verder is het een prettige collega om mee samen te werken en waar je van op aan kan. Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen. 

Bent u op zoek naar bruisend talent voor een andere functie binnen uw bedrijf? Schakel onze hulp in bij uw zoektocht naar nieuw personeel! Wij maken voor u de beste match en zorgen voor de juiste mens op de juiste plek.

Met een bruisende groet,

More Bubbles Recruitment
Gerry Welten
24-4-2019

#bruisendtalent #recruitment #vacature #wervingenselectie #procestechniek #operators #procesoperator #VAPRO #juistemensopjuisteplek #duurzaamheid #duurzameinzetbaarheid #morebubbles #morebubblesrecruitment #passievoorjewerk
Overige artikelen in deze categorie die u aan kunnen spreken:

Futureproof gelukkig werken?

Bruis jij nog steeds op je werk? Door de Corona crisis is alles anders geworden, ook op je werk. En dat zal voorlopi
Lees artikel >
share:

Bruisend talent gezocht!

Hoe gelukkig ben jij op je werk?                                                             
Maak werk van jouw dromen. More Bubbles onde
Lees artikel >
share:

Bruisend talent voor Procestechniek

Op zoek naar bruisend talent voor Procestechniek?


Machine operator uit Tilburg - per direct beschikbaar
Met zijn ruime ervarin
Lees artikel >
share: