Supply Chain medewerkers - kandidatenaanbod

Op zoek naar bruisend talent voor Supply Chain of Logistieke afdeling?


HBO-kandidaat (man) uit Ridderkerk - per direct beschikbaar
Deze kandidaat is een echte teamplayer. Hij is enthousiast en vindt het belangrijk om een onderdeel van een team te zijn dat samenwerkt voor het gezamenlijk resultaat. Hij beschikt over een hands-on-mentaliteit en is een doorzetter. Verder is hij communicatief vaardig en heeft een klantgerichte instelling. Hij heeft 8 jaar werkervaring in het gehele logistieke proces met inkoop als zijn specialisme. Hij is op zoek naar een uitdagende functie in de Supply Chain bij een mensgericht bedrijf in de regio waarin hij zijn expertise en ervaring goed kan gebruiken en zich verder kan ontwikkelen door te leren van zijn collega's. Klik hier om zijn uitgebreid profiel op te vragen.

MBO-kandidaat (vrouw) uit Rotterdam - 1 maand opzegtermijn
Deze kandidaat is een zeer gedreven en toegewijde teamplayer en een echte doener. Zij is een pittige tante die haar mannetje wel staat. Ze schakelt snel en is zeer resultaat- en prestatiegericht in haar werk. Verder werkt zij zeer nauwkeurig en is goed georganiseerd. Deze kandidaat brengt veel logistieke ervaring mee, opgedaan bij verschillende bedrijven. Zij heeft veel kennis en 9 jaar werkervaring met alle aspecten van transport, voorraadbeheer en orderverwerking. Interesse gewekt? Klik hier om haar uitgebreid profiel op te vragen. 

Bent u op zoek naar bruisend talent voor een andere functie binnen uw bedrijf? Schakel onze hulp in bij uw zoektocht naar nieuw personeel! Wij maken voor u de beste match en zorgen voor de juiste mens op de juiste plek.


Met een bruisende groet,

More Bubbles Recruitment

Gerry Welten
20-02-2019

#bruisendtalent #recruitment #vacature #wervingenselectie #juistemensopjuisteplek #duurzaamheid #duurzameinzetbaarheid #morebubbles #morebubblesrecruitment #passievoorjewerk

Overige artikelen in deze categorie die u aan kunnen spreken:

Futureproof gelukkig werken?

Bruis jij nog steeds op je werk? Door de Corona crisis is alles anders geworden, ook op je werk. En dat zal voorlopi
Lees artikel >
share:

Bruisend talent gezocht!

Hoe gelukkig ben jij op je werk?                                                             
Maak werk van jouw dromen. More Bubbles onde
Lees artikel >
share:

Bruisend talent voor Procestechniek

Op zoek naar bruisend talent voor Procestechniek?


Machine operator uit Tilburg - per direct beschikbaar
Met zijn ruime ervarin
Lees artikel >
share: