Succesmoment
BOOSTBOX  

Regelmatig deel ik een fotokaart uit mijn inspiratiekaartspel, de BOOSTBOX, met je. Ik daag je uit om deze week de boodschap, opdracht of challenge van deze BOOSTkaart centraal te stellen. Hiermee trigger je jezelf en vergroot je jouw zelfbewustzijn. Deze BOOSTkaarten helpen je om happy in het leven te staan.

Dit keer staat de fotokaart over je favoriete succesmoment centraal.
Wanneer je jouw favoriete succesmoment goed voor je geest kan halen. Wanneer was het? Wat waren de omstandigheden? Waar was je? Met wie? Hoe voelde je je? Wat herinner je er nog meer van? Probeer zoveel mogelijk details te visualiseren van dit succesmoment en dit moment te framen. Je kunt dit succesmoment dan makkelijk in jezelf oproepen in tijden dat je wel even een oppepper of een steuntje in de rug kan gebruiken. Zo helpt je favoriete succesmoment (misschien heb je er zelfs wel een paar) om jezelf een energyboost te geven wanneer je hem nodig hebt. Als je jouw succesmoment deelt met anderen krijg je er weer positieve energie van. Elke keer opnieuw. Probeer het maar eens uit.

Succes is doen. Ik wens je veel spelplezier toe! 
Uiteraard ben ik reuze benieuwd naar jullie reacties en ervaringen. Deel ze met mij en met 
anderen. Klik hier voor meer informatie over de BOOSTBOX. 
Je persoonlijke BOOSTBOX bestellen? Klik hier  

Met een bruisende groet,

Gerry Welten



Overige artikelen in deze categorie die u aan kunnen spreken:

Speels werken aan je vitaliteit

De BOOSTBOX prikkelt je op een plezierige manier en geeft je nieuwe inzichten en stof tot nadenken. Op een speelse manier werk je aan je vitaliteit. D
Lees artikel >
share:

De BOOSTBOX®

Klik hier voor nieuwsb
Lees artikel >
share: