Officemanager/Project assistent

Ben jij het bruisende organisatietalent waar wij naar op zoek zijn? Dan zit regelen en organiseren in je DNA en is ontzorgen van je collega's en klanten jouw tweede natuur! Meebewegen met de dynamiek van de organisatie en proactief zaken oppakken is voor jou vanzelfsprekend. Verder heb je een professionele en ondernemende werkhouding van je kruin tot aan je schoenveters! Herken je jezelf? Lees dan snel verder.

Voor onze opdrachtgever, een specialistisch consultancybureau op het gebied van HR-development en Change Management, zijn wij ter uitbreiding van het bestaande team op zoek naar een daadkrachtige en flexibele spin-in-het-web met handson mentaliteit in verband met een andere indeling van de bureau werkzaamheden. In deze rol pak je alle officemanagement taken op en help je als projectondersteuner de consultants bij de uitvoering van hun consultancy opdrachten. Je bent een integraal onderdeel van het team.

Wat ga je doen?

 • Het managen van alle voorkomende office taken zijn een belangrijk onderdeel van jouw functie.
 • Agendabeheer van 5 consultants.
 • Je ondersteunt de consultants (naar behoefte) vanaf het begin tot aan het succesvol einde van hun projecten.

Onze ideale kandidaat

Je hebt een handson mentaliteit. Je bent zakelijk, accuraat en ondernemend. Je probeert graag nieuwe dingen. Overzicht houden en goed schakelen tussen verschillende projecten gaan jou goed af. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en samenwerken. Verder ben je stressbestendig, werk je planmatig en ben je resultaatgericht. Tenslotte ben je sociaal vaardig omdat je veel samenwerkt met je collega's en veelvuldig contact hebt met klanten en betrokkenen van buitenaf.

 • Je beschikt over een minimaal Hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt een Hbo of universitaire studie afgerond.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Ervaring met (administratieve) ondersteuning bij projecten.
 • Klantgerichtheid en collegialiteit staan bij jou hoog in het vaandel.
 • Een uitstekende beheersing Nederlands is vereist. Engels is gewenst.

Wat bieden wij je?

 • Een baan met 40-urige werkweek met marktconform salaris (32 of 36 uur is bespreekbaar)
 • Een veelzijdige regelfunctie binnen een klein professioneel team.
 • Doorgroeimogelijkheden naar functie van consultant.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd en dynamisch consultancy bureau, gespecialiseerd op het gebied van Change Management en HR-development. Het bureau bestaat al ruim 30 jaar en heeft inmiddels internationaal zijn sporen verdiend. Het kleine professionele team bestaat uit 10 personen waarvan 5 consultants. Zij zijn creatief en betrokken bij het vinden van de weg hoe het anders en vooral beter kan. De verbinding tussen de ‘business challenge’ en de ‘human agenda’ is daarbij het uitgangspunt. Daarin zijn zij stevig en onderscheidend. Of het nu coaching, teamontwikkeling, leiderschap of cultuurverandering betreft. Mensen zélf richting leren geven, daar weten zij raad mee. De cultuur van het bedrijf is professioneel en ondernemend. Gecombineerd met vrouwenkracht. 

Locatie

Heusden

Solliciteer
Solliciteer

More Bubbles Recruitment

Vlaggeschip 34
4902 CL Oosterhout
Verantwoordelijke recruiter

Gerry Welten

gerry@morebubbles.nl 06-42024027
Solliciteer